Följande betalningsmetoder med kreditkort är tillgängliga:

 1. Med hjälp av Robokassa betaltjänst på något sätt som är bekvämt för kunden.
 2. Med hjälp av Sberbank-tjänsten. För att välja betalning för varor med ett bankkort, på motsvarande sida, måste du klicka på knappen Betala för en beställning med ett bankkort. Betalning görs genom PJSC SBERBANK med bankkort från följande betalningssystem:

  • MIR (placera WORLD-logotypen);
  • VISA International (placera VISA Internationals logotyp);
  • Mastercard Worldwide (placera Mastercard Worldwide-logotypen);
  • JCB (placera JCB-logotypen).

  För betalning (ange dina kortuppgifter) kommer du att omdirigeras till betalningsporten för PJSC SBERBANK. Anslutningen till betalningsporten och överföringen av information sker i ett säkert läge med hjälp av SSL-krypteringsprotokollet. Om din bank stöder tekniken för säkra onlinebetalningar Verified By Visa, MasterCard SecureCode, MIR Accept, J-Secure, kan du också behöva ange ett speciellt lösenord för att göra en betalning.

  Denna webbplats stöder 256-bitars kryptering. Sekretessen för den rapporterade personliga informationen tillhandahålls av PJSC SBERBANK. Den angivna informationen kommer inte att lämnas till tredje part, förutom enligt den ryska federationens lagstiftning. Betalningar med bankkort utförs i strikt överensstämmelse med kraven i betalningssystemen MIR, Visa Int., MasterCard Europe Sprl, JCB.